Verkostoidu Brellalla Energiamessuilla

Suunnittele messuvierailu ja varaa tapaamiset etukäteen

brella

Energiamessuilla tapaat alan tärkeimmät henkilöt. Nyt kohtaamiset on tehty entistäkin helpommaksi verkostoitumistyökalu Brellan avulla. Sen avulla kävijät voivat suunnitella omat tapaamisensa etukäteen ja etsiä henkilöitä, joiden tapaamisesta heille olisi hyötyä. Halutuimpien henkilöiden tapaamiset varataan ennakkoon myös messupäiviltä. Varmista, että tapaat sinulle tärkeät toimijat henkilökohtaisesti. Brella-tapaamiset järjestetään päivittäin E-hallissa klo 10–14. Tee itsesi näkyväksi ja kirjaudu Brellaan! 

 

Kirjaudu

 

ALOITTAMINEN ON HELPPOA:

Kirjaudu

Brellan aloittaminen on helppoa - etenkin jos sinulla on jo LinkedIn profiili. Sisäänkirjautumisen jälkeen vain kerrot, mitä tarjoat ja mitä mahdollisesti olet etsimässä. Jos tarjoat palveluja energiatehokkuuteen, Brella yksinkertaisesti verkostoi sinut henkilöiden kanssa, jotka etsivät energiatehokkuuteen liittyviä palveluja.

TAPAAMISTEN VARAAMINEN

Kun olet löytänyt oikeat kontaktit, voit lähettää tapaamispyynnön ja tavata E-hallin Brella-alueella. Valitse kalenterista sopiva aika ja kun tapaaminen on hyväksytty, ohjelma automaattisesti valitsee pöydän sitä varten varatulta Brellan tapaamisalueelta (kts kartta). Sitten vain menet varaamaasi aikaan, oikeaan pöytään ja tapaat kontaktisi.  

E-hallin_kartta 

KUKA VOI KIRJAUTUA?

Kaikki Energia 2016 messuille osallistujat voivat ilmaiseksi kirjautua Brellaan tästä linkistä »

Jos Brellaan kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä markkinointitiimiin: eevariikka.ruopas@expomark.fi, p. 0400-545 645.

 

 

Kirjaudu

  • Brella-tapaamiset järjestetään päivittäin E-hallissa klo 10–14.
  • Rekisteröidy tai kirjaudu Brellaan, voit tehdä sen myös LinkedIn-tunnuksilla.
  • Kerro mitä tarjoat ja mitä etsit. Löydät sinulle sopivia kontakteja tapahtumasta.
  • Ehdota tapaamisia, kerro ehdotuksessasi lyhyesti aiheesta.
  • Muista vahvistaa sinulle ehdotetut tapaamiset.
  • Tervetuloa tapahtumaan verkostoitumaan!

Puhelin