Rekry - uramahdollisuuksia Energiassa

Energian Rekrypäivän lisäksi uramahdollisuuksiin voi tutustua messualueella, Rekry-kumppaneiden messuosastoilla. Tunnistat kumppanit oheisesta merkistä.

Energia rekrymerkki 

ANDRITZ, A604 Andritz

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu-, paperi- ja energiateollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Suomessa henkilöstömäärä on 1 200. Työnantajana ANDRITZ tarjoaa sinulle vaihtelevia haasteita, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä alasi huippuosaajaksi globaalissa teknologiayrityksessä.

www.andritz.com

ARNON, A821 Arnon

We provide industrial electrification and automation as a service to our selected customers - machine-, equipment- and system providers in energy-, mining-, marine- and renewables industries. We are able to offer a unique portfolio of competencies starting from sensor-, instrument-, and electrification level through automation systems and remote connections to cloud services. Our aim is to be a true partner to our clients boosting their competitiveness. We have 200 employees working for ARNON in Tampere, Vaasa, Turku, Kauhava and Poland.

http://arnon.fi

AX-Suunnittelu, E319 AX-Suunnittelu

AX-Suunnittelu on laaja-alaisen asiantuntijuuden ja laadun merkki. Tarjoamme haastavan ja motivoivan työympäristön sekä mukavan ja välittömän työyhteisön. Osaamisemme kattaa taloteknisen suunnittelun, ympäristö-, prosessi- ja kylmätekniikan, lämpöpumput, energiahuollon ja puhdastilojen ratkaisut.

www.ax.fi

Elenia Oy, E321 Elenia

Elenia Oy palvelee 425 000 asiakasta yli sadan kunnan alueella Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Huolehdimme sähköverkon toimivuudesta ja sen uudistamisesta kumppaniyhtiöittemme kanssa. Kehitämme tulevaisuuden sähköverkkoa uutta teknologiaa hyödyntäen.

www.elenia.fi

Fennovoima, A615 Fennovoima

Fennovoima on ydinenergiayhtiö, joka perustettiin suomalaisten yritysten tarpeisiin. Hanhikivi 1 -ydinvoimalaitos tuottaa valmistuttuaan noin kymmenyksen Suomen sähköstä, päästöttömästi ja luotettavasti.

www.fennovoima.fi

Fingrid Oyj, A918 Fingrid

Fingrid huolehtii siitä, että Suomi saa sähköä joka hetki ja fingridiläiset näkevät työnsä vaikutuksen yhteiskunnassa ja ihmisten päivittäisessä arjessa. Työn sisältö, itsenäiset työtehtävät ja me-henki tekevät Fingridistä yhden Suomen parhaista työpaikosta!

www.fingrid.fi

Hydac Oy, A1011 Hydac

HYDAC tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä hydrauliikan, automaation ja teollisten sovellusten maailmassa vahvan yhdessä tekemisen hengessä. Asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme perusta, tavoitteemme ja menestystekijämme. Kun asiakkaamme voi hyvin, niin voimme mekin.

www.hydac.fi

KPA Unicon, E604 KPA Unicon

Olemme suomalainen perheyhtiö ja jo vuodesta 1990 olemme olleet kansainvälisesti puhtaan, uudistuvan energian edistäjä ja puolestapuhuja. Haluamme näyttää tietä tulevaisuuteen. Luomme, uudistamme, vuorovaikutamme ja johdamme. Tule mukaan tuottamaan hyvää energiaa!

www.kpaunicon.fi/

Peikko Finland Oy, E614 Peikko Group

Peikko on vuonna 1965 perustettu lahtelainen perheyritys. Valmistamme betoniliitoksia ja liittopalkkeja elementti- ja paikallavalurakentamiseen. Ratkaisumme ovat laadukkaita, turvallisia ja innovatiivisia, ja tekevät rakentamisesta helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa. Investoimme laajasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

www.peikko.fi

Somotec Oy, A523 Somotec

Somotec Oy on 35 vuoden historiansa aikana kehittänyt vahvan markkina-aseman kovahitsaustuotteiden, korjaushitsauksen, juotteiden, panssarilevyjen ja ruostumattoman teräksen peittausaineiden johtavana asiantuntijana Suomessa. Ammattitaitoinen henkilökunta ovat keskeinen voimavaramme. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan ja positiivisen urakehitysmahdollisuuden.

www.somotec.fi

Sulzer Pumps Finland Oy, A912 Sulzer

Sulzer tunnetaan maailmanlaajuisesti pumppaus- ja sekoitusteknologian asiantuntijana. Valmistamamme pumput, sekoittimet ja kompressorit on suunniteltu toimimaan niin prosessiteollisuuden, voimalaitosten kuin kunnallisen ja yksityisen veden ja jäteveden käsittelyn vaativissa olosuhteissa.

www.sulzer.com

Valmet, A204 Valmet

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tarjoamme sinulle dynaamisen ja monimuotoisen työyhteisön, johon kuuluu yli 12 000 työkaveria ympäri maailman. Globaali yhtiö mahdollistaa runsaasti erilaisia urapolkuja!

www.valmet.com

VEO Oy, A104 veo

Be powered every day, come work at VEO. VEO is an energy expert offering electrification and automation solutions for power production, transmission, distribution and usage. We deliver solutions for the hydropower, wind, oil & gas and thermal power sector as well as for industries and the substation market. We are active on the international market. We are a highly appreciated employer, who offers challenges and the opportunity to work with international projects. We are recruiting.

Check open positions: https://www.veo.fi/careers/

Vertex Systems Oy, A113 Vertex Systems

Tule kehittämään Vertexiä! Jo yli 18 000 käyttäjää suunnittelevat Vertexin ohjelmistoilla älykkäämpiä koneita ja laitteita tai energiatehokkaampia taloja 37 maassa eri puolilla maailmaa. Haluatko kehittää tulevaisuuden suunnitteluratkaisuja? Etsimme tiimiimme vahvistusta, koska nyt kasvamme vauhdilla - myös kansainvälisesti.

www.vertex.fi

VTT, E610 VTT

VTT is one of the leading R&D&I organisations in Europe. We pave the way to the future by developing new smart and sustainable technologies, services and solutions. We go beyond the obvious and work together with our customers and co-operation partners to turn global challenges into opportunities.

www.vttresearch.com

Energia 2018 -tapahtumassa on lisäksi mukana yli 360 näytteilleasettajaa!

Tutustu näytteileasettajien toimialoihin ja tarjontaan >>

 Takaisin alkuun