Tervetuloa Energia 2018 -tapahtumaan!

Energia 2018 -tapahtumakokonaisuus järjestetään 23.-25.10.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtuma on energiantuotannon ja -teknologian ammattitapahtuma, joka kokoaa yhteen energia-alan, teollisuuden, kuntien ja kiinteistöjen asiantuntijat ja päättäjät.

Messuilla kohdataan ja kuullaan alan ajankohtaiset kuulumiset

Tapahtumassa on paikalla alansa huippuammattilaiset esittelemässä uusimmat tuotteet, koneet, laitteet ja ratkaisut. Tapaa kollegoita, verkostoidu ja hanki elämäsi tärkeimmät kontaktit.

Kolmen messupäivän aikana kuullaan satoja puheenvuoroja alan ajankohtaisimmista aiheista. Tapahtuman päälava ENERGIA 360 keskellä E-hallia tarjoaa Keynote -puheenvuoroja huipupuhujilta, miniseminaareja, paneeleja... Lisäksi kolme eri aiheisiin erikoistunutta ohjelmalavaa Valo, Verso sekä Vire mahdollistavat pureutumisen syvemmin aiheisiin.


 

 

MESSUILLA TAPAHTUU!

KAIKKI ENERGIASTA: energiatehokkuus, huoltovarmuus, tulevaisuuden energiaratkaisut, cleantech, kiertotalous energia-alalla, energiavarastot, älyverkot…

Energia-messut ja E-halli tarjoavat ainutlaatuisen foorumin tutustua kiinteistöjen ja teollisuuden energiatehokkuuden ratkaisuihin, vertailla eri energiatuotantomuotoja ja tavata alan osaajia. Energiassa on kattavasti esillä eri energian tuotantomuodot.