ILMOITTAUDU ENERGIA 2016 -MESSUILLE

Tilaa Energia 2016 -tapahtuman pääsylippu rekisteröitymällä kävijäksi. Täytä oheinen lomake, paina "Lähetä" -painiketta ja tulosta sisäänpääsyyn oikeuttava rintakortti. Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia. Rekisteröityä voi myös tapahtumapaikalla, mutta ajoittaisen ruuhkan vuoksi kannattaa varautua jonoihin.

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköposti*
Vahvistus ennakkorekisteröitymisestä lähetetään tähän osoitteeseen. Viesti sisältää myös linkin rintamerkin tulostamiseen.

Puhelinnumero

Postinumero

Maa
Jos eri kuin Suomi

Yritys*
Jos olet yksityishenkilö, laita tähän kohtaan viiva (-) Huom! Rintakorttiin mahtuu noin 25 merkkiä, merkkien leveydestä riippuen.

Tehtävänimike

Toimiala*

Tehtäväalue*

Kutsuja

Tietoja käytetään virallisen kävijämäärän laskemiseen (Levikintarkastus Oy) sekä Energia-messujen markkinointiin ja tiedotukseen.

TERVETULOA ENERGIA 2016 -TAPAHTUMAAN!

Energia 2016 -tapahtuma kokoaa yhteen kaikki alan parissa työskentelevät. Se on Pohjoismaiden suurin alan ammattilaisten energian ratkaisuja, ilmiöitä ja palveluja käsittelevä tapahtuma.

NÄHDÄÄN MESSUILLA!

MESSUILLA TAPAHTUU!
Energia 2016 -messuilla tapahtuu koko ajan. Mielenkiintoisten näytteilleasettajien lisäksi alueella on kaikkina messupäivinä paikalla huippupuhujia, ajankohtaisia tietoiskuja sekä laadukkaita seminaareja ja kongresseja. Luvassa jopa oopperaa!

Katso ohjelma!